Συναυλιακή ομάδα Lotka-Volterra

 

Λίγα λόγια σχετικά με την Lotka-Volterra:

Η Lotka-Volterra είναι μια συναυλιακή ομάδα η οποία συστάθηκε από άτομα που αποτελούν κομμάτι του ευρύτερου αναρχικού/αντιεξουσιαστικού χώρου της Κέρκυρας και βασικός μας στόχος είναι η διοργάνωση αυτοοργανωμένων συναυλιών.

Θεωρούμε ότι η παρακολούθηση μιας συναυλίας δεν αποτελεί προνόμιο όσων έχουν την οικονομική δυνατότητα, αλλά είναι δικαίωμα όλων, γι’αυτό και προωθούμε έναν διαφορετικό τρόπο διασκέδασης χωρίς να εξαρτόμαστε από ειδικούς του είδους, μάνατζερς, σεκιουριτάδες, χορηγούς και επαγγελματίες.

Για τον λόγο αυτό τα έξοδα των συναυλιών (μεταφορικά των συγκροτημάτων, ο ηχητικός εξοπλισμός κ.α) θα καλύπτονται από το κουτί οικονομικής ενίσχυσης του εγχειρήματος το οποίο θα βρίσκεται στο χώρο της εκδήλωσης αλλά και από το μπάρ. Για εμάς το D.I.Y. είναι πολιτική επιλογή και σίγουρα όχι ένα “τζάμπα live’’, αλλά μια εκδήλωση η οποία στήνεται με την βοήθεια όλων (συγκρότημα, κοινό, συναυλιακή ομάδα), καταργώντας στην πράξη τον διαχωρισμό μεταξύ κοινού – καλλιτέχνη καθώς και τα rock star πρότυπα όπου το συγκρότημα είναι απλά ψυχαγωγός ο οποίος έρχεται, πραγματοποιεί το live του και φεύγει.

Σαν ομάδα ξεκαθαρίζουμε ότι οποιαδήποτε σεξιστική, ρατσιστική, ομοφοβική ή φασιστική συμπεριφορά αλλά και η διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στον χώρο της εκδήλωσης θα αντιμετωπίζονται ανάλογα.

[PDF]