Σάββατο, 15/02/2020: Paranoid Fly, Λεμονάτο Κατσικάκι, Timetrap

Μετά το off αυτού του Σ/Κ, επιστρέφουμε στην ενεργό δράση και ξανανταμώνουμε με τους Paranoid Fly, το Λεμονάτο Κατσικάκι και τους Timetrap.

Το κουτί οικονομικής ενίσχυσης του λάηβ, θα διατεθεί για τη στήριξη αυτοοργανωμένων στούντιο μουσικής.

Αντιγράφουμε απ’ το κείμενο για τα τεταρτιάτικα καφενεία του Φλεβάρη:

Μιλώντας για αυτοοργανωμένη έκφραση, δεν εννοούμε το να μαζευόμαστε με παρέες και να παίζουμε μουσική «για πάρτη μας». Θεωρούμε βέβαια, ότι κάτι τέτοιο προφανώς και μας εκφράζει, αλλά δεν αρκεί για τη διάδοση μιας κουλτούρας. Μια ιδέα, για να γίνει πρόταγμα και να «φύγει» από αυτόν που καταπιάνεται μαζί της, θεωρούμε ότι πρέπει να την αφορά (το πρόταγμα) στην ολότητά της. Η αυτοοργανωμένη έκφραση στο κομμάτι της μουσικής αφορά δηλαδή και τους όρους με τους οποίους παίζουμε μουσική, αλλά και τους όρους με τους οποίους προβάρουμε, ηχογραφούμε, επικοινωνούμε και προωθούμε τη μουσική μας.

Αναπόσπαστο κομμάτι της αυτοοργανωμένης έκφρασης λοιπόν, αποτελούν τα αυτοοργανωμένα στούντιο μουσικής, τα οποία δε στοχεύουν στο να δώσουν τη δυνατότητα να παίξουν μουσική άνθρωποι που δεν έχουν λεφτά, αλλά στο να δημιουργήσουν ρωγμές στη mainstream κουλτούρα της εμπορευματοποίησης των πάντων, στο να προωθήσουν, όσο πιο συνολικά γίνεται, την άρνηση του να ανέχεσαι κάποιον πάνω απ’ το κεφάλι σου, που ορίζει πώς γίνονται τα πράγματα. Είτε αυτός λέγεται λεφτά, είτε λέγεται φιλοδοξία, στυλ, hype κλπ.

This entry was posted in Συναυλίες and tagged , , . Bookmark the permalink.