Κείμενο κυριακάτικων punk bar

Punk bar τις Κυριακές; Γιατί;

Γιατί γουστάρουμε να ακούμε πάνκ σε χώρους που λειτουργούν αυτοοργανωμένα  και αντιιεραρχικά, σε χώρους όπου δεν χωρoύν φασίστες,σεξιστές,πατριώτες και λοιπά σκουπίδια.

Γιατί θέλουμε να δημιουργήσουμε σιγά σιγά ένα σημείο αναφοράς στην πόλη όπου θά ακούμε τη μουσική που γουστάρουμε μακριά απο μαγαζια/μπαρ  (εναλλακτικά ή μη), μακριά απο πελατειακές σχέσεις,αφεντικά,μπράβους/πορτιέρηδες,ιεραρχίες και ακριβά ποτά.

Γιατί το πάνκ είναι τρόπος σκέψης και στάση ζωής και όχι ακόμη μία μουσική που παίζει στο background απογυμνωμένη απο την κάθε πολιτική και  αντιδραστική της απόχρωση.

Γιατι το πάνκ είναι πολιτικό,είναι αντικουλτούρα,έιναι τρόπος ζωής και το μέσο που επιλέξαμε να ακουστεί η φωνή μας. Γιατί γουστάρουμε να γνώρισουμε και να αλληλεπιδράσουμε με άλλα άτομα που άκουν αυτήν τη μουσική(και όχι μόνο), κόντρα στην μιζέρια και την αποξένωση της σύγχρονης εποχής.

Για όλα αυτά! Για αρχή τα bar θα πραγματοποιούνται 2 Κυριάκες τον μήνα. Τα έσοδα απο το bar έκτος από το να καλύψουν ένα μικρό κομμάτι απο το κόστος λειτουργίας του υπογέιου, θα δίνονται σε σκοπούς που έχουν σχέση με την αυτοοργανωμένη/αντιεμπορευματική diy σκηνή π.χ. την οικονομική στήριξη μίας diy κυκλοφορίας μουσικής ή έντυπου υλικού, μίας υποδομής είτε κάποιων μεταφορικών εξόδων.

Γι’αυτο δεν ξεχνάμε το κουτί ελέυθερης συνεισφοράς και σεβόμαστε το χώρο και τη γειτονιά όπου βρίσκεται.

FIGHT BACK

PUNK IS SUPPORT NOT COMPETITION

This entry was posted in Ομάδα κυριακάτικων punk bar. Bookmark the permalink.